Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ 2010, Βραζιλία - Βόρεια Κορέα 2:1

Βραζιλία - Βόρεια Κορέα
Βραζιλία 2 : 1 (0 : 0) Βόρεια Κορέα
Γήπεδο: Johannesburg, Ellis Park Stadium
Θεατές: 54.331
Διαιτητής: Viktor Kassai (Ουγγαρία)

Δυσκολεύτηκε να κερδίσει η Βραζιλία με 2:1 τη Βορεια Κορέα, η οποία αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Ο Maicon και Elano στο 55' και 72' τα γκολ για τη Βραζιλία και ο Yun-Nam Ji στο 89' μείωσε για τη Βόρεια Κορέα.

Ειδικά στο 1ο ημίχρονο η Βραζιλία δυσκολεύτηκε αφάνταστα να διασπάσει τη συμπαγή άμυνα των Βορειοκορεατών, οι οποίοι ήταν πολύ πειθαρχημένοι στην αμυντική λειτουργία τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα η "Σελεσάο" δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία, μιας και η ομάδα του Jong-Hun Kim είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι της Βραζιλίας και έιχε κλείσει τους διαδρόμους προς το τέρμα τους. Η Βραζιλία, από την άλλη, ήταν προβλέψιμη και χωρίς φαντασία.

Ποιο δυναμικά μπήκε στο 2ο ημίχρονο η Βραζιλία και κατάφερε να προηγηθεί με εξαιρετικό σουτ του Maicon στο 55ο λεπτό από πολύ πλάγια θέση. Στη συνέχεια, στο 63ο λεπτό ο Fabiano έκανε σουτ από πολύ καλή θέση, μετά από πάσα του Robinho, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 72ο λεπτό ο Robinho βγάζει κάθετη πάσα στον Elano, ο οποίος πλασάρει τον Myong-Guk Ri και σημειώωει το 2:0 για τη Βραζιλία.

Το μόνο που κατάφερε η Βόρεια Κορέα στη συνέχεια ήταν να μειώσει στο 89ο λεπτό με τον Yun-Nam Ji, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική της εμφάνιση.

Σκόρ:

1 : 0 Maicon (55')
2 : 0 Elano (72')
2 : 1 Yun-Nam Ji (89')

Συνθέσεις:

Βραζιλία Βόρεια Κορέα
Julio Cesar Myong-Guk Ri
Maicon Jong-Hyok Cha
Lucio Jun-Il Ri
Juan Kwang-Chon Ri
Felipe Melo Αλλαγή 84' Chol-Jin Pak
Michel Bastos Nam-Chol Pak
Elano Αλλαγή 73' Yun-Nam Ji
Gilberto Silva In-Guk Mun Αλλαγή 80'
Kaka Αλλαγή 78' Young-Hak Ahn
Luis Fabiano Dae-se Jeong
Robinho Yong-Jo Hong
Αλλαγές Αλλαγές
Dani Alves Αλλαγή 73' Kum-Il Kim Αλλαγή 80'
Nilmar Αλλαγή 78'  
Ramires 88' Αλλαγή 84'  
Προπονητής Προπονητής
Dunga Jong-Hun Kim

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου