Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Εθνική Ισπανίας: Οι Victor Valdes, Pedro Rodriguez, Javi Martinez και Fernando Llorente στην τελική λίστα με τους 23

Όπως ανέφερε η ισπανική Marca, ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας Vicente del Bosque ανακοίνωσε τους 23 παίκτες που θα πάρει μαζί του στη Νοτια Αφρική. Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, μιας και συμπεριλήφθηκαν οι Victor Valdes και Pedro Rodriguez της Μπαρτσελόνα και οι Javi Martínez και Fernando Llorente της Μπιλμπάο.

Αντίθετα, κόπηκαν οι Diego Lopez, Marcos Senna και Santi Cazorla για να ελευθερωθούν οι θέσεις για τους παραπάνω τέσσερις.

Οι εφτά παίκτες που αποκλείστηκαν από την προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας είναι οι De Gea, Diego Lopez, Azpilicueta, Marcos Senna, Santi Cazorla, Dani Guiza και Alvaro Negredo.

Η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος με τους περισσότερους διεθνείς, 8 στον αριθμό μαζί με την πρόσφατη μεταγραφή του David Villa. Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 5 παίκτες, η Βαλένθια με 3, οι Μπιλμπάο και Λίβερπουλ από 2 και οι Άρσεναλ, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ από 1 παίκτη.

Τερματοφύλακες: Iker Casillas (Ρεάλ Μαδρίτης), Pepe Reina (Λίβερπουλ), Víctor Valdes (Μπαρτσελόνα)

Αμυντικοί: Raul Albiol (Ρεάλ Μαδρίτης), Alvaro Arbeloa (Ρεάλ Μαδρίτης), Joan Capdevila (Βιγιαρεάλ), Carlos Marchena (Βαλένθια), Gerard Pique (Μπαρτσελόνα), Carles Puyol (Μπαρτσελόνα), Sergio Ramos (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μεσαίοι: Xabi Alonso (Ρεάλ Μαδρίτης), Sergio Busquets (Μπαρτσελόνα), Cesc Fabregas (Άρσεναλ), Andres Iniesta (Μπαρτσελόνα), Javi Martinez (Μπιλμπάο), David Silva (Βαλένθια), Xavi (Μπαρτσελόνα), Jesus Navas (Σεβίλλη), Juan Mata (Βαλένθια)

Επιθετικοί: Pedro (Μπαρτσελόνα), Fernando Llorente (Μπιλμπάο), Fernando Torres (Λιβερπούλ), David Villa (Βαλένθια)

Photo by olemiswebs

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου