Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

οι δηλώσεις Ρεχάγκελ και της ομάδας: "Να δώσουν το 1000%"

Ρεχάγκελ: "Να δώσουν το 1000%"

Ρεχάγκελ: "Θέλουμε εμπειρία και επιτυχία"

"Αισθανόμαστε καλά, έχουμε δύο παίκτες με μικροενοχλήσεις , υπάρχει ενθουσιασμός, έχουμε προκριθεί και το κλίμα είναι πολύ καλό. Για τους παίκτες είναι μία μοναδική εμπειρία αλλά θέλουμε και μία επιτυχία",

"Είδαμε τη Νότια Κορέα, είναι δυνατή ομάδα και γρήγορη και πρέπει να δώσουμε το 1000% των δυνατοτήτων μας. Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας, οι Έλληνες είναι παντού σε όλο τον κόσμο και πιστεύουμε να μας στηρίξουν πολύ".

"Το 1994 δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα"


Αβραάμ: "Πρέπει να τα δώσουμε όλα"

"Έχουμε μερικές ημέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε περισσότερο και να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Προβληματισμός υπάρχει σίγουρα παρόλα αυτά πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές.

Η ομάδα για να έχει το πρόσωπο που θέλουμε πρέπει να πιάσει ρυθμό, να δημιουργήσει και θα έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που υπάρχει, είναι η πρώτη φορά για όλα τα παιδιά και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάμε ψηλά.

Δουλέψαμε στην προπόνηση σε κάποια σημεία περισσότερο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο".

Σαμαράς: "Να χαρούμε το ποδόσφαιρο"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαμαράς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια: "Θα πρέπει να χαρούμε τη διοργάνωση γιατί δεν ξέρουμε αν θα ξαναπάμε. Πρέπει να υπάρχει καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, να χαρούμε το ποδόσφαιρο και μέσα από αυτή τη χαρά να βγάλουμε θετικά αποτελέσματα.

Είδαμε στο φιλικό με Βόρεια Κορέα ότι υπάρχουν κοινά σημεία με τη Νότια Κορέα αλλά η Νότια Κορέα έχει μεγαλύτερη ποιότητα.

Δουλέψαμε στην προετοιμασία, μπορεί να μη φάνηκε στα φιλικά αλλά νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Το πλάνο μας και η βάση μας να είναι ο επαναληπτικός με Ουκρανία. Σε αυτό να πατήσουμε και να βασιστούμε.

Καλά είναι τα βίντεο που βλέπουμε τους αντιπάλους, αλλα πρέπει να είμαστε δυνατοί φυσικά και πνευματικά".

"Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, άλλοι μιλούν για πρόκριση στους "16", άλλοι να πάρουμε μία νίκη και άλλοι να βάλουμε ένα γκολ.

Όλα αυτά είναι μόνο λόγια, στην πράξη θα φανούν όλα και αγώνα με τον αγώνα θα έχουμε ξεκάθαρο μυαλό για να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε. Θα πρέπει να νιώσουμε καλά με τους εαυτούς μας και με την ομάδα".

Τοροσίδης: "Το Μουντιάλ πρόκληση για όλους"

"Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, έχουμε άλλη μία εβδομάδα να δουλέψουμε. Πρέπει να είμαστε υγιείς στον πρώτο αγώνα και καλοί και δυνατοί για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου