Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Παγκόσμιο Κύπελλο 2010: Η Νιγηρία ανακοίνωσε την προεπιλογή 30 παικτών

Ο προπονητής της Νιγηρίας Lars Lagerback δημοσίευσε τη λίστα των 30 παικτών που αποτελούν την προεπιλογή του. Ο Σουηδός διατήρησε τους περισσότερους παίκτες από την ομάδα που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Copa Africa.

Μόνο δυο παίκτες που αγωνίζονται στη Νιγηρία συμπεριλήφθηκαν, ενώ στην προεπιλογή υπάρχουν τελικά και οι Victor Anichebe της Έβερτον και Haruna Lukman της Μονακό.

Ωστόσο, ο Seyi Olofinjana της Στόουκ Σίτι δεν τα κατάφερε, ενώ δίνεται μια ευκαιρία στους Brown Ideye της Σοσό και Terna Suswam της τοπικής Λόμπι Στάρς να ταξιδέψουν στο Μουντιάλ.

Η τελική λίστα με τους 23 παίκτες της Νιγηρίας θα ανακοινωθεί στης 1η Ιουνίου. Η Νιγηρία βρίσκεται στο 2ο όμιλο και αθα αγωνιστεί εναντίον των Ελλάδα, Αργεντινή και Νότιος Κορέα.

Τερματοφύλακες: Vincent Enyeama, Dele Ayenugba, Bassey Akpan, Austin Ejide

Αμυντικοί: Taye Taiwo, Joseph Yobo, Danny Shittu, Elderson Echiejile, Onyekachi Apam, Ayodele Adeleye, Chidi Odiah, Rabiu Afolabi, Terna Suswan

Μεσαίοι: Nwankwo Kanu, Dickson Etuhu, Mikel John Obi, Sani Kaita, Yusuf Ayila, Kalu Uche, Haruna Lukman

Επιθετικοί: Yakubu Ayegbeni, Victor Anichebe, Chinedu Obasi, Obafemi Martins, Uche Ikechukwu, Obinna Nsofor, Peter Utaka, John Utakart, Osaze Odemwingie, Brown Ideye

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου